Salata od avokada i jogurta – Ljiljana Stanković

Salata od avokada i jogurta – Ljiljana Stanković

Salata od avokada i jogurta – osvežavajuća, salata, najbolja je kad se dobro ohladi.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Salata od avokada i jogurta – Ljiljana Stanković

Salata od avokada i jogurta – osvežavajuća, salata, najbolja je kad se dobro ohladi.

  • 1 krastavac
  • 1 avokado
  • 2 struka mladogcrnog luka
  • 2 struka mladogbelog luka
  • 1 ljuta papričica
  • 1 kriškacelera
  • sok od pola limuna
  • 250 g. jogurta
  • po ukusu so
  • mleveni biber
  • sitno iseckana nana i listovi nane za dekoraciju
  1. Svo povrće,osim avokada, oprati, sitno iseckati i staviti u činiju.
  2. Avokado raseći na pola i iseći na sitnije kockice i preliti sa kašikom soka od limuna.
  3. Isečen avokado staviti u činiju sa ostalim sitno iseckanim povrćem.
  4. Dodati jogurt, posoliti i pobiberiti po ukusu, sve lagano izmešati i poslužiti dobro rashlađenu.
Umesto jogurta može se koristiti kisela pavlaka, stvar ukusa.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Salata od avokada i jogurta – Ljiljana Stanković

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.