Salata od paradajza – kako da pripremite? Kristina Gašpar

Najukusnija salata od paradajza

Salata od paradajza, na kojoj će vam svi zavideti, priprema se na sledeći način:

Salata od paradajza  - Kristina Gašpar - Recepti i Kuvar online
Salata od paradajza – photo by Kristina Gašpar – Recepti i Kuvar online

Iseckajte razne vrste paradajza, kao npr. žuti, jabučar, čeri, šljivar, volovsko srce… (sitniji paradajz nemojte seći), dodajte kuvan kukuruz, listove bosiljka, morsku so, biber i maslinovo ulje.

I, vaša „paradajz zabava“ može da počne.

Napomena: količine sastojaka prilagodite potrebama i ukusu.

Salata od paradajza biće ukusnija ako koristite razne vrste paradajza i začinite je listovima bosiljka i sveže mlevenim biberom (pored ulja i soli).

Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Saveti, kliknite na link: SAVETI. Ukoliko želite da pogledate sve posne recepte iz kategorije Salate, kliknite na link: SALATA RECEPT.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Salata od paradajza – kako da pripremite? Kristina Gašpar

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.