Salata od pasulja – Suzana Mitić

Salata od pasulja – Suzana Mitić

Salata od pasulja –  salata koja menja ceo ručak. Probajte.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

 

Salata od pasulja – Suzana Mitić

Salata od pasulja – salata koja menja ceo ručak. Probajte.

  • 400 gr pasulja
  • 2 glavice crni luk
  • 4 zrna bibera
  • 2 paprike
  • malo zacinskog bilja
  • soli po ukusu
  • 1 sargarepa
  • nekoliko listica zelene salate
  • maloaleve paprike
  • 3 cena belog luka
  • malo sirceta
  • malko maslinovog ulja
  • dosta persuna
  1. Stavite pasulj da se kuva.Kad provri baciti prvu vodu,naliti drugom vodom.
  2. Dodati zacune po zelji.Pasulj je gotov kad mu corba pobeli.
  3. Skuvan pasulj procediti i ostaviti da se ohladi.Dodati mu crni luk isecen na rebarca i beli isecen sitno.
  4. S jedne strane staviti isecenu sargarepu na krugove a s druge iseckanu salatu.Staviti sirce i maslinovo ulje.Dodati persuna.Uzivati u ukusu.Prijatno.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Salata od pasulja – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.