Salata, prilog ili glavno jelo – Kristina Gašpar

Salata, prilog ili glavno jelo – Kristina Gašpar

Salata, prilog ili glavno jelo – kako ko voli-salata, prilog ili glavno jelo, zašto da ne?!

Ukoliko dodate malo limunovog soka ili neko sirće, dobićete ukusnu i hranljivu salatu… Bez kiseline, ostaje kao prilog uz meso ili nešto drugo po vašem izboru. Ili onako kako ja najviše volim-kašikom iz činijice kao glavno jelo 😉

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Salata, prilog ili glavno jelo – Kristina Gašpar

  • 1 kašika ulja po izboru
  • 200 g šampinjona
  • 300 g kukuruza šećerca
  • 1 čen belog luka
  • začini po ukusu: so i biber;
  • zeleniši po izboru: rukola (matilovac, mirođija, zelena salata…)
  1. Na ulju prodinstati iseckane šampinjone. Pržiti ih nekoliko minuta, pa dodati kukuruz i sitno iseckan beli luk. Povrće dinstati još koji minut uz mešanje-dok se kukuruz ne omekša. Začiniti po ukusu.
  2. Prilikom služenja dodati zeleniš po izboru. Ovog puta sam koristila rukolu.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Salata, prilog ili glavno jelo – Kristina Gašpar

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.