Salata sa jajima, graškom i pilećim mesom – Slađana Bokić

Salata sa jajima, graškom i pilećim mesom.

Salata sa jajima, graškom i pilećim mesom - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Salata sa jajima, graškom i pilećim mesom – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Salata sa jajima, graškom i pilećim mesom – Slađana Bokić – Recepti i kuvar online

Salata sa jajima, graškom i pilećim mesom.

  • 200 gr pilećeg belog mesa
  • 200 ml kisele pavlake
  • 100 gr šunke (krugova)
  • 1 komad limuna
  • 100 gr majoneza
  • 200 gr konzerviranog graška
  • 6 komada jaja (kuvanih oljuštenih)
  • so (po ukusu)
  1. Pileće meso obarite. Jaja sitno isecite, stavite u dublji sud i dodajte grašak.
  2. Skuvano meso i krugove šunke isecite na kocke i dodajte u sud. Promešajte.
  3. Kiselu pavlaku pomešajte sa majonezom pa dodajte sok od 1/2 limuna. Mešajte dok se preliv ne sjedini zatim ga dodajte u sud.
  4. Posolite, promešajte i servirajte salatu na tanjir.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Salata sa jajima, graškom i pilećim mesom – Slađana Bokić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.