Sarmice u vinovoj lozi – tek kada sam pocela da radim kao kuvar onda sam i pocela da isprobavam jela sa vinovom lozom jer su nam ih uglavnom narucivali za vreme posta, slava, nekih skupova…
Zato kada sam pocela sa Hrono ishranom, shvatila sam da vinova loza ima neogranicenu mogucnost kada su rucak ili vecera u pitanju. Samo sada vise ne moramo da beremo, peremo, kuvamo lisce.
Sada imam sve to vec spremljeno u teglicama i mozemo da biramo da li sa malim i tankim listovima za sarmice ili velikim i jakim za velike sarme. Sad je lako, lisce je spremljeno, samo spremiti punjenje, zaviti i malo ih zapeci u rernu ili na slaboj vatri prokrckati koji minut.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!