Savršeni cimet kolači

0
1551
Savršeni cimet kolači - BKTV news- Pixabay
Savršeni cimet kolači - BKTV news- Pixabay

Savršeni cimet kolači – ugodite sebi tokom ovih hladnih zimskih dana i to uz samo malo truda. Dočekajte ukućane sa ukusnom poslasticom za čiju pripremu vam je potrebno malo vremena. Isprobali smo recept za savršene cimet kolače za vas koji nemate strpljenja da dugo spremate i čekate cupkajući pored rerne.

Savršeni cimet kolači - BKTV news- Pixabay
Savršeni cimet kolači – BKTV news- Pixabay

Izvor: www.bktvnews.com, pogledajte ceo tekst >>>

Savršeni cimet kolači – BKTV news – Recepti i Kuvar online

Savršeni cimet kolači – ugodite sebi tokom ovih hladnih zimskih dana i to uz samo malo truda. Dočekajte ukućane sa ukusnom poslasticom za čiju pripremu vam je potrebno malo vremena. Isprobali smo recept za savršene cimet kolače za vas koji nemate strpljenja da dugo spremate i čekate cupkajući pored rerne.

  1. U mikser umešati šećer i puter; razbiti jaje i dodati vanilu. Umešati brašno, cimet, prašak za pecivo i dodati prstohvat soli. Spojiti ove dve smese.
  2. Pokriti sa krpom i ostaviti u frižideru da se zgusne na 2 sata.
  3. Potom, oblikovati testo u male kuglice u prečniku oko 3 centimetra. Postaviti kuglice u razmaku od oko 3 centimetra jedne od drugih na podmazan papir za pečenje. Peći na 180 stepeni oko 10 minuta dok ivice ne postanu braonkaste.
  4. Po završetku pečenja ohladiti.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!