Šef kuhinje hotela „Izvor“ postao „Ambasador ruske kuhinje 2017“

0
658
Šef kuhinje hotela
Šef kuhinje hotela "Izvor" postao "Ambasador ruske kuhinje 2017"

Šef kuhinje hotela „Izvor“ Božidar Živković, sa svojim kolegom Milanom Nedeljkovićem, pobedio je na takmičenju u spremanju jela ruske kuhinje, koje je 3. novembra održano u lokalu „Pozicija“ na Vračaru, u organizaciji Ruskog doma iz Beograda.

Takmičilo se šest ekipa, a najbolje specijalitete, po mišljenju gostujućeg profesionalnog ruskog kuvara, spremila je ekipa hotela „Izvor“ iz Aranđelovca. Oni su pripremali rusku salatu sa piletinom – po autentičnom receptu, rusku salatu sa mariniranim lososom u soli, šećeru i mirođiji, kao i tradicionalnu rusku supu „soljenka“.

Kao nagradu za osvojeno prvo mesto, šefu Boži Živkoviću uručena je tabla s natpisom da je restoran hotela „Izvor“ Ambasador ruske kuhinje, kao i sedam dana boravka u Rusiji, gde će se naredne godine usavršavati u kuvanju ruskih jela, a sve to o trošku Ruskog doma.

Izvor: turistickisvet.com

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!