Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Sekelji gulaš – Ivana Pešić

0

Sekelji gulaš – Ivana Pešić

Sekelji gulaš – idealan za zimske dane!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Sekelji gulaš - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Sekelji gulaš – Ivana Pešić

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 40 minutes
Ukupno vreme 1 hour
Broj osoba 1

Sastojci

  • 500 g svinjskog mesa
  • 500 g kiselog kupusa
  • 2 glavice crnog luka
  • 4 čena belog luka
  • ulje
  • biber
  • 2 kašike aleve paprike

Uputstvo za pripremu

  1. Meso iseci na manje kocke pa zaciniti solju i biberom, promesati i ostaviti u frizider pola sata da odstoji. Dinstati sitno seckan crni luk, dodati beli luk i meso. Dinstati dok meso ne omeksa,dodati alevu papriku i kupus prethodno dobro ocedjen. Dinstati jos pola sata. Sluziti uz kuvani ili pire krompir. Po zelji gulas mozete preliti kiselom pavlakom.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.