Sekelji gulaš – Ivana Pešić

0

Sekelji gulaš – Ivana Pešić

Sekelji gulaš – idealan za zimske dane!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Sekelji gulaš - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Sekelji gulaš – Ivana Pešić

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 40 minutes
Ukupno vreme 1 hour
Broj osoba 1

Sastojci

  • 500 g svinjskog mesa
  • 500 g kiselog kupusa
  • 2 glavice crnog luka
  • 4 čena belog luka
  • ulje
  • biber
  • 2 kašike aleve paprike

Uputstvo za pripremu

  1. Meso iseci na manje kocke pa zaciniti solju i biberom, promesati i ostaviti u frizider pola sata da odstoji. Dinstati sitno seckan crni luk, dodati beli luk i meso. Dinstati dok meso ne omeksa,dodati alevu papriku i kupus prethodno dobro ocedjen. Dinstati jos pola sata. Sluziti uz kuvani ili pire krompir. Po zelji gulas mozete preliti kiselom pavlakom.

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.