Sekelji gulaš – Ivana Pešić

26

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Sekelji gulaš – Ivana Pešić

Sekelji gulaš – idealan za zimske dane!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Sekelji gulaš – Ivana Pešić

  • 500 g svinjskog mesa
  • 500 g kiselog kupusa
  • 2 glavice crnog luka
  • 4 čena belog luka
  • ulje
  • biber
  • 2 kašike aleve paprike
  1. Meso iseci na manje kocke pa zaciniti solju i biberom, promesati i ostaviti u frizider pola sata da odstoji. Dinstati sitno seckan crni luk, dodati beli luk i meso. Dinstati dok meso ne omeksa,dodati alevu papriku i kupus prethodno dobro ocedjen. Dinstati jos pola sata. Sluziti uz kuvani ili pire krompir. Po zelji gulas mozete preliti kiselom pavlakom.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.