Sendvič sa tunjevinom – Ivana Buzurović
Sendvič sa tunjevinom, koji možete jesti za doručak ili večeru. Ja volim da ih spremim i za put, jako osvežavajući i ukusan.
Sendvič sa tunjevinom – Ivana Buzurović
- Konzerva tunjevine u komadu
- Kifla ili tost
- Margarin namaz
- Feta sir
- Maladi krastavac ili zelena salata
- Majonez
- Kiflu isecite po dužini i premažite je margarin namazom.
- Tunjevinu koju ste predhodno procedili nanesite na kiflu tako da prekriva celu površinu.
- Feta sir isecite ili na tanke pravugaonike ili izdrobite preko tunjevine.
- Krastavac isecite na kolutove i poredjajte, ako koriste zelenu salatu operite jednu lisku, osušite i stavite preko.
- Stavite majonez preko toga i preklopite sa drugom polovinom kifle, ili ako koristite tost hleb preklopite ga drugim parčetom.
- Ovi sendviči najbolje idu sa sokom od cedjene pomorandže.
Ivana Buzurović
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!