Shanghai Noodle - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Shanghai Noodle - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online

Shanghai Noodles – Ekonomican dorucak od obilne vecere. Nije uradjeno namenski ali je ipak odlicna kombinacija.

Shanghai Noodles - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Shanghai Noodles – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

Sinoc smo za veceru imali “piletina i keleraba” (recept možete pogledati klikom na naziv), a jutros sam iskoristila saft koji je ostao od sinoc.

Shanghai Noodles – Jadranka Blažić

recepti i kuvar online shanghai noodle Jadranka Blazic

Shanghai Noodles – Ekonomican dorucak od obilne vecere. Nije uradjeno namenski ali je ipak odlicna kombinacija.

  • 300 ml saft od gulasa
  • 400 ml voda
  • 200 gr šangajska testenina
  • so
  1. Procenila sam da safta ima dovoljno za 200gr testenine uz dodatak 400ml vode. Procena je dobra bila. Testenina se kuvala uz povremeno mesanje. Kada je bila testenina gotova, iskljucila sam i ostavila da odstoji 15 minuta, kako bi testenina mogla da “popije” ostatak suvisne tecnost. Ovo je bilo za dve porcije.
Eto, fina ideja kada vam ostane safta od gulasa. Naravno mozete bilo koju testeninu da upotrebite.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od povrća, kliknite na link: JELA OD POVRĆA. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO KUHINJA.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!