Škotska jaja od mlevenog mesa – Ljiljana Stanković

0

Škotska jaja od mlevenog mesa – Ljiljana Stanković

Škotska jaja od mlevenog mesa – i ukusi i izgled glavnog jela ili dobre večere.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Škotska jaja od mlevenog mesa - Ljiljana Stanković - Recepit i Kuvar online
Štampanje

Škotska jaja od mlevenog mesa – Ljiljana Stanković

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 20 minutes
Ukupno vreme 40 minutes
Broj osoba 8 većih ćuftica

Sastojci

  • 400 g mlevenog mesa
  • 4 jajeta
  • so
  • biber
  • 2 kriške hleba
  • 4 kašike mleka
  • 1 dl ulja
  • 1 glavica crnog luka

Uputstvo za pripremu

  1. Skuvati jaja i oljuštiti.Crni luk sitno iseckati a hleb pokvasiti sa mlekom.Izmešati mleveno meso, hleb i luk a zatim posoliti i pobiberiti.Zamešenu masu podeliti na 4 dela.Svaki deo posebno rastanjiti , staviti po jedno jaje i oblikovati ćuftu. Pržiti na zagrejanom ulju.

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.