Sladak život u Beogradu - Recepti i Kuvar online - Miodrag Ilić
Sladak život u Beogradu - Recepti i Kuvar online - Miodrag Ilić

U Domu omladine Beograda organizatori festivala i izlagači, predstavili su svim posetiocima Sladak život u Beogradu.

Sada već davne 1960. godine film Sladak život je predstavio viziju Federika Felinija o mladom plejboju (koga je glumio Marčelo Mastrojani) i glamuru „slatkog života“ u Rimu.

Festival Sladak život, obradovao je sve koji vole dobar (sladak) zalogaj, a i dobru kapljicu.

Jedan od organizatora festivala, Srba Jovanović je izjavio: “Zadovoljni smo prvim danom festivala, prisutan je veliki broj dece sa roditeljima, a takođe smo zadovoljni što su došli i stari, tj. “velika deca” što bi rekla jedna pesma. Za sada sve teče po planu. Očekujem da dođe još više posetilaca i ovom prilikom ih pozivam. Mislim da je veoma značajno da otkriju neke proizvode, slatke stvari koje nisu dostupne u maloprodajama. Prisutni su izlagači iz Novog Sada, Sombora, Beograda, Prizrena, a tu su i izlagači iz Pariza.”

Premium čokolade, zaboravljeni domaći kolači, pogačice sa sirom, razne vrste sladoleda neobičnih kombinacija i ukusa, specijalne vrste hleba, nagrađena rakija od meda, likeri… i Super bake, koje čuvaju mnoge stare poslastice od zaborava.

O ukusima ne treba raspravljati, ali, sa sigurnošću možemo potvrditi da za svakoga ima ponešto!

Sve fotografije sa festivala, pogledajte OVDE >>>

Detaljnije na www.sladakzivot.rs

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!