Slatka proja sa bundevom – Ivana Pešić

Slatka proja sa bundevom – Ivana Pešić

Slatka proja sa bundevom – neobična!

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Proja, kliknite na link: PROJA RECEPT.

Proja sa sirom i kajmakom na srbijanski način

Proja sa čvarcima

Proja sa zeljem ili spanaćem

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Slatka proja sa bundevom – Ivana Pešić

  • 2 jajeta
  • 3 kasike secera
  • 2 soljice kukuruznog brasna
  • 1 soljica psenicnog brasna
  • 1 soljica jogurta
  • 1/2 soljice ulja
  • 1 prasak za pecivo
  • 200 g rendane bundeve
  1. Umutiti jaja sa secerom. Dodati jogurt, ulje, kukuruzno brasno, belo brasno, pecivo i so. Na kraju dodati bundevu i promesati varjacom. Smesu sipati u tepsiju oblozenu pek-papirom i peci 25 minuta na 200 stepeni. Gotovu proju izvaditi iz rerne, ostaviti da se malo ohladi pa
  2. iseci na kocke.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Slatka proja sa bundevom – Ivana Pešić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.