U Roda Megamarketu na Novom Beogradu, 20. i 21.06.2015, održava se Slatki vikend u Rodi, u organizaciji Agrobiznis magazina, a uz podršku Udruženja novinara za poljoprivredu Agropress. Zanimljiva izložba je postavljena u ulaznom holu Roda Megamarketa i ulaz je besplatan. Izložba je otvorena od 08 do 20 h.

Izložbu Slatki vikend u Rodi obeležio je rad Dejana Ilića, karving majstora, koji je uz pomoć Kristine Gašpar, kreirao izuzetno kreativan aranžman za rođendane i druga slavlja. Na kraju teksta, možete pogledati detaljnu fotogaleriju izrađenih aranžmana.

Vikend u Rodi - Dejan Ilić karving majstor - Recepti i Kuvar online
Vikend u Rodi – Dejan Ilić karving majstor – Recepti i Kuvar online

Posetiocima i učesnicima ove zanimljive izložbe dobrodošlicu su poželeli predstavnici AGROPRESS-a i RODA Megamarketa, a zdravicu za uspešan početak manifestacije održao je Dragiša Simić iz Mionice koji je na čelu Udruženja „Prela i posela“.

Posetiocima je omogućeno da kupe i poneki od izloženih proizvoda, a oni koji vole domaće proizvode i med kupovali su po nekoliko tegli tek pristiglog bagremovog meda i slatka od trešanja. Izlagači su jako zadovoljni što su im organizatori omogućili da besplatno nastupe na ovakvoj manifestaciji jer većina od njih nema količine koje su namenjene velikim marketima ali imaju kvalitetne proizvode sa poznatim poreklom i pripremljene na tradicionalan način.

Zahvaljujući se domaćinima iz RODA Megamarketa, Goran Đaković predsednik AGROPRESS-a je naglasio da je prirodno da AGROPRESS i RODA sarađuju na ovakvom projektu jer se u objektima ovog marketa na posebno označenim policama nalaze proizvodi izrađeni po tradicionalnim recepturama i od domaćih sirovina što značajno podstiče male i srednje poljoprivredne proizvođače koji su u ovim trenucima naugroženiji na tržištu. On se ovom prilikom založio da ove proizvođače država posebno pomogne kako bi opstali i postali konkurentni na tržištu.

Ovakve izložbe biće organizovane ponovo u julu u objektima RODA u Novom Sadu i Kragujevcu.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Foto galerija:

vikend-u-rodi-Dejan-Ilic-karving-majstor-recepti-i-kuvar-online-02Vikend u Rodi - Dejan Ilić karving majstor - Recepti i Kuvar onlinevikend-u-rodi-Dejan-Ilic-karving-majstor-recepti-i-kuvar-online-04vikend-u-rodi-Dejan-Ilic-karving-majstor-recepti-i-kuvar-online-05vikend-u-rodi-Dejan-Ilic-karving-majstor-recepti-i-kuvar-online-06vikend-u-rodi-Dejan-Ilic-karving-majstor-recepti-i-kuvar-online-07vikend-u-rodi-Dejan-Ilic-karving-majstor-recepti-i-kuvar-online-08Vikend u Rodi - Dejan Ilić karving majstor - Recepti i Kuvar online

Vikend u Rodi - Recepti i Kuvar online
Vikend u Rodi – Recepti i Kuvar online – Kristina Gašpar
Vikend u rodi - Recepti i Kuvar online
Vikend u Rodi – Recepti i Kuvar online – photo Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas
Vikend u rodi - Recepti i Kuvar online
Vikend u Rodi – Recepti i Kuvar online – photo Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas
Vikend u Rodi - Recepti i Kuvar online
Vikend u Rodi – Recepti i Kuvar online – photo Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas
Vikend u Rodi - Recepti i Kuvar online
Vikend u rodi – Recepti i Kuvar online – photo Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas
Vikend u Rodi - Recepti i Kuvar online
Vikend u Rodi – Recepti i Kuvar online – photo Kristina Gašpar blog Domaćica za vas