Smuti od spanaća – Kristina Gašpar

Smuti od spanaća – nije vam neophodan najskuplji food procesor. Za usitnjavanje koristim štapni mikser kojim se spanać može usitniti u potpunosti.

Ukoliko spanać ne možete da usitnite kada pripremate smuti, pratite postupak pripreme kada je u pitanju dodavanje vode.

Smuti od spanaća - Kristina Gašpar - Recepti i Kuvar online
Smuti od spanaća – Kristina Gašpar – Recepti i Kuvar online

Kristina Gašpar, blog Domaćica za vas >>>

Pročitajte intervju sa Kristinom Gašpar, ovde >>>

Smuti od spanaća – Kristina Gašpar – Recepti i Kuvar online

Smuti od spanaća – nije vam neophodan najskuplji food procesor. Za usitnjavanje koristim štapni mikser kojim se spanać može usitniti u potpunosti.

  • 1 komad jabuka (srednja)
  • 1 šaka spanaca (očišćenog od drški)
  • 0,5 komad limuna (sok od pola limuna)
  • 2 dl vode (2 – 3 dl vode, po ukusu)
  1. Očišćenu jabuku i iseckanu jabuku stavite u posudu u kojoj ćete miksati sastojke.
  2. Dodajte spanać i sok od limuna.
  3. Miksajte dok ne dobijte kompaktnu smesu.
  4. Postepeno dodajte vodu do željene gustine.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Smuti od spanaća – Kristina Gašpar

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.