Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić

0

Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić

Šnicle sa lukom i pečurkama – sočno i preukusno meso, prilog još bolji.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Šnicle sa lukom i pečurkama - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić

Vreme pripreme 10 minutes
Termicka obrada 30 minutes
Ukupno vreme 40 minutes

Sastojci

  • 6 šnicli
  • 3 glavice crnog luka
  • 300 g pečuraka
  • malo ulja
  • po ukusu soli
  • malo suvog biljnog začina
  • malo bibera
  • 2-3 čena belog luka

Uputstvo za pripremu

  1. U tiganju staviti ulje i šnicle i staviti da se prže.
  2. Pržiti ih sa obe strane dok ne porumene. Crni luk iseckati na rebarca i ubaciti da se prži zajedno sa mesom. Pečurke iseći na manje komade. Ubaciti ih i sve zajedno dinstati. Staviti začine. Gotovo je kad sva voda ispari. Krompir pire je idealan za služenje kao prilog ovako spremljenim šniclama.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.