Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić
Šnicle sa lukom i pečurkama – sočno i preukusno meso, prilog još bolji.
Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!
Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić
- 6 šnicli
- 3 glavice crnog luka
- 300 g pečuraka
- malo ulja
- po ukusu soli
- malo suvog biljnog začina
- malo bibera
- 2-3 čena belog luka
- U tiganju staviti ulje i šnicle i staviti da se prže.
- Pržiti ih sa obe strane dok ne porumene. Crni luk iseckati na rebarca i ubaciti da se prži zajedno sa mesom. Pečurke iseći na manje komade. Ubaciti ih i sve zajedno dinstati. Staviti začine. Gotovo je kad sva voda ispari. Krompir pire je idealan za služenje kao prilog ovako spremljenim šniclama.