Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić

Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić

Šnicle sa lukom i pečurkama – sočno i preukusno meso, prilog još bolji.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić

  • 6 šnicli
  • 3 glavice crnog luka
  • 300 g pečuraka
  • malo ulja
  • po ukusu soli
  • malo suvog biljnog začina
  • malo bibera
  • 2-3 čena belog luka
  1. U tiganju staviti ulje i šnicle i staviti da se prže.
  2. Pržiti ih sa obe strane dok ne porumene. Crni luk iseckati na rebarca i ubaciti da se prži zajedno sa mesom. Pečurke iseći na manje komade. Ubaciti ih i sve zajedno dinstati. Staviti začine. Gotovo je kad sva voda ispari. Krompir pire je idealan za služenje kao prilog ovako spremljenim šniclama.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Šnicle sa lukom i pečurkama – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.