Sočne krmenadle iz ekspres lonca – Dana Drobnjak

Sočne krmenadle iz ekspres lonca – Dana Drobnjak

Sočne krmenadle iz ekspres lonca.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Sočne krmenadle iz ekspres lonca – Dana Drobnjak

Sočne krmenadle iz ekspres lonca.

  • 600 gr svinjskih krmenadli
  • 2 kašike ulja
  • 1 kašika balsamico sirćeta
  • so
  • mleveni biber
  • 2 prstohvata ruzmarina
  • 1 kašika paradajz pirea
  • 1 kašičica senfa
  • 2 dcl vode
  • 1 kašika gustina
  1. Krmenadle posoliti i dodati mlevenog bibera, 2 kašike ulja, 1 kašiku sirćeta, 2 prstohvata ruzmarina, izmešati i da stane 30 minuta.
  2. Pržiti krmenadle u ekspres loncu sa jedne i druge strane da porumene. Izmešati 1 kašičicu senfa, 1 kašiku paradajz pirea, ostatak marinade, 2 dcl vode, preliti krmenadle zatvoriti lonac i kad počinje para da izlazi kuvati 20 – 30 minuta.
  3. Otvoriti lonac, uzeti malo sosa iz krmenadli izmešati sa 1 kašikom gustina vratiti u lonac i kuvati 2 minuta da se malo sos zgusne.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Sočne krmenadle iz ekspres lonca – Dana Drobnjak

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.