Sok od paprika i jabuka - Recepti i Kuvar online
Sok od paprika i jabuka - Recepti i Kuvar online

Ovaj sok od paprika i jabuka sadrži voće i povrće iz celog spektra boja. U stvari, različite fitohemikalije i antioksidansti u voću i povrću im daju takvu boju. Najnovija istraživanja potvrđuju, da ako konzumirate proizvode iz celog spektra boja, svaki dan, dobićete savršen koktel fitohemikalija, vitamina i minerala.

Paprika ima visok sadržaj vitaminima B i C, a takođe je dobar izvor capsaicina, koji je prirodni lek protiv bolova što može da bude korisno za smanjenje artritičnog bola. Cvekla je izuzetna u pružanju pomoći da se obnovi broj crvenih krvnih zrnaca i spreči nedostatak gvožđa (anemija). Visoki nivoi betacarotena u ovom soka pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, koji mogu biti uzročnik mnoštva bolesti.

Pogledajte recept za sok od paprika i jabuka

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!