Sok od paprika i jabuka – Zdrav život

0
1010
Sok od paprika i jabuka - Recepti i Kuvar online
Sok od paprika i jabuka - Recepti i Kuvar online
Vreme potrebno za čitanje: < 1 minut

Ovaj sok od paprika i jabuka sadrži voće i povrće iz celog spektra boja. U stvari, različite fitohemikalije i antioksidansti u voću i povrću im daju takvu boju. Najnovija istraživanja potvrđuju, da ako konzumirate proizvode iz celog spektra boja, svaki dan, dobićete savršen koktel fitohemikalija, vitamina i minerala.

Sok od paprika i jabuke - Recepti i Kuvar online
Sok od paprika i jabuke – Recepti i Kuvar online

Paprika ima visok sadržaj vitaminima B i C, a takođe je dobar izvor capsaicina, koji je prirodni lek protiv bolova što može da bude korisno za smanjenje artritičnog bola. Cvekla je izuzetna u pružanju pomoći da se obnovi broj crvenih krvnih zrnaca i spreči nedostatak gvožđa (anemija). Visoki nivoi betacarotena u ovom soka pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, koji mogu biti uzročnik mnoštva bolesti.

Pogledajte recept za sok od paprika i jabuka

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije U slobodno vreme, kliknite na link: U SLOBODNO VREME. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Zdrav život, kliknite na link: ZDRAV ŽIVOT.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!