Sok od šargarepe, spanaća i jabuke - Recepti i Kuvar online
Sok od šargarepe, spanaća i jabuke - Recepti i Kuvar online

Sok od šargarepe, spanaća i jabuke, je ceđeno, potpuno prirodno piće koje čisti organizam i pruža mnoge esencijalne vitamine i minerale u brzoj i jednostavnoj formi.

Spanać ima visok sadržaj B vitamina, kao i vitamina A, zatim vitamie C, K. Šargarepa, spanać i jabuka je kombinacija, koja sadrži kalcijum, kalijum, gvožđe i magnezijum. Voće i povrće kombinovani u obliku ceđenog soka, pružaju organizmu puno energije za popodnevne aktivnosti, uz delikatan ukus.

Sok od šargarepe, spanaća i jabuke - Recepti i Kuvar online
Sok od šargarepe, spanaća i jabuke – Recepti i Kuvar online

Sok od šargarepe, spanaća i jabuke – Recepti i Kuvar online

recepti i kuvar sok od sargarepe spanaca i jabuke

Sok od šargarepe, spanaća i jabuke, je ceđeno, potpuno prirodno piće koje čisti organizam i pruža mnoge esencijalne vitamine i minerale u brzoj i jednostavnoj formi.

  • 4 komada šargarepa
  • 2 komada jabuka
  • 2 svežnja spanać
  1. Operite sve voće i povrće temeljno, pazeći da uklonite svu prljavštinu iz šargarepe i spanaća. Isecite krajeve od šargarepe i bacite (možete oljuštiti šargarepu ako želite). Isecite povrće u veličini koja je pogodna za vaš sokovnik ili blender i počnite procesiranje. Pijte sok odmah posle pripreme.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!