Španska projica – Sandra Marković

Španska projica – Sandra Marković

Španska projica – ukusna i savršena za doručak 🙂

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Proja, kliknite na link: PROJA RECEPT.

Proja sa sirom i kajmakom na srbijanski način

Proja sa čvarcima

Proja sa zeljem ili spanaćem

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Španska projica – Sandra Marković

  • 3 dl) čaše (od 2projnog brašna
  • 1,5 dl) čaša (od 2pšeničnog brašna
  • 3 jajeta
  • 2 dl ulja
  • 1/2 kesice praška ze pecivo
  • 150 g posebne salame
  • 150 g feta sira
  • 3 kisela krastavčića
  • 1 peglana paprika
  • malo šargarepe (iz peglane paprike)
  • po ukusu soli
  • 4 dl kisele vode
  1. Salamu, sir, krastavčiće, papriku i šargarepu sitno iseckati.
  2. Jaja i so lepo umutiti.
  3. Dodati projno i pšenično brašno, prašak za pecivo, ulje i kiselu vodu i lepo umutiti, da se sastojci sjedine.
  4. Zatim dodati iseckane sastojke.
  5. Lepo promešati i smesu sipati u podmazan pleh.
  6. Peći na 220 C, dok ne porumeni. Prijatno!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Španska projica – Sandra Marković

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.