Spuštanje niz "Uže nade" sa Avalskog tornja - photo Wikipedia by Jebacz
Spuštanje niz "Uže nade" sa Avalskog tornja - photo Wikipedia by Jebacz

Sportska organizacija Avantura park, organizuje humaniratarnu akciju Rope of Hope (Uže nade), 25. i 26. juna na Avali, u okviru koje će se učesnici spuštati sa Avalskog tornja.

Učesnici se prijavljuju i licitiraju iznos, koji su spremni da plate za spuštanje sa Avalskog tornja. Početni iznos za licitaciju je 5000 RSD. Dvadesetoro učesnika sa najvišim ponudama imaće priliku da se oproba u spustu sa tornja. Dan rezervisan za fizička lica je 25. jun, a 26. za pravna lica. Celokupan iznos koji donatori uplate, ide na račun organizacijama koje su oni odabrali.

Manifestacija je, prvenstveno, nastala kao želja tima Avantura parka da pomogne stanovništvu koje je pretrpelo velike materijalne štete tokom majskih poplava 2014. godine. Zahvaljujući velikoj podršci i saradnji sa JP Emisiona tehnika i veze, pilot projekat je protekao uspešno i sa velikim interesovanjem.

Motivisani prošlogodišnjim odzivom i željom da i drugima pomognu, predstoji Rope of Hope. Visina sa koje će se učesnici spuštati iznosi 106 m, što je ekvivalent zgrade sa 36 spratova.

Izvor: saopštenje za medije Medija centra

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!