Šta da kuvam danas? – Jelovnik za radnu nedelju – nova rubrika

Od petka, 19.09.2014., počinjemo da objavljujemo novu rubriku: „Šta da kuvam danas? – Jelovnik za radnu nedelju„, koja će vam doneti predloge za tri glavna jela: doručak, ručak i večeru, za svaki radni dan, naredne nedelje.

Jedna od najčešćih dilema je: šta da kuvam danasNije se uvek lako dosetiti, šta bismo mogli da kuvamo danas. Zato, uvek možete koristiti naš Portal i napredne karakteristike pretrage, koja pretražuje sve: nazive recepata, sadržaj, kategorije, tipove recepata, sastojke, a sve u nameri, da pronađete, baš ono, što tražite.

Portal Recepti & Kuvar online, nude vam ideje kako da sastavite dnevni i nedeljni jelovnik.

Nadamo se da ćete ovde naći dobre predloge za svaki dan i svaku priliku. Ukoliko imate svoje recepte, prijavite se, i pošaljite ih, Ukoliko imate svoje predloge za dnevni, ili nedeljni jelovnik, pošaljite nam, mi ćemo ih objaviti!

Recepti & Kuvar tim

 

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Šta da kuvam danas? – Jelovnik za radnu nedelju – nova rubrika

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.