Šta da kuvam? Naši predlozi za sledeću radnu sedmicu

Šta da kuvam? Naši predlozi za sledeću radnu sedmicu od 16.11. do 20.11.2015.

Šta da kuvam osim ideja kako rešiti svakodnevnu dilemu: Šta da kuvam danas?, nudimo vam da pogledate naše predloge dnevnih menija za sve obroke – doručak, ručak, večera, desert, a koji su sastavljeni od najboljih recepata sa našeg portala. Ukoliko mislite da su vaši predlozi još bolji, registrujte se, i pošaljite recept, a mi ćemo ga objaviti.

Recepti za posna jela – posna jela i posni recepti su objavljeni sa osnovnom idejom da se pomogne svim onima koji poste, slave posne slave, a takođe, vegetarijancima i veganima da pronađu kvalitetne ideje da prošire osnovni repertoar svoje kuhinje. Vegetarijanci sve najbolje recepte mogu pronaći na linku: VEGETARIJANSKI RECEPTI.

Šta da kuvam? Pripremite ukusna jela prema našim preporukama i savetima. Štedite svoje vreme i nađite na našem portalu ukusna jela za vaše ukućane.

Recepti za svakoga – portal Recepti i Kuvar online nudi veliki izbor recepata za svakoga. Svako može pronaći šta mu odgovara. Veliki online kuvar i zbirka različitih recepata za svačiji ukus.

Šta da kuvam? Bilo da vam je potreban recept za brzi ručak, ili želite da pripremite neobičnu tortu za rođendan, na portalu Recepti i Kuvar online možete pronaći baš ono što tražite – recepte za svaku priliku. Koristite polja za pretragu i vrlo brzo ćete pronaći pravi recept i za najzahtevnije gurmane.

Recepti za kolače – ukoliko želite da pogledate najbolje recept za kolače, samo ste jedan klik udaljeni – kliknite na ovaj link: RECEPTI ZA KOLAČE. Najbolji i originalni recepti za sve vrste kolača. Šta danas da skuvam?

Šta da kuvam danas - Recepti i Kuvar online
Šta da kuvam danas – Image courtesy of [by stockimages] at FreeDigitalPhotos.net – Recepti i Kuvar online

Osim „klasičnih“ predloga i recepata, pišemo o hrono ishrani i hrono kuhinji. Prvi princip hrono ishrane osmislio je dr. Alen Delabos, francuski nutricionista, osamdesetih godina dvadesetog veka i on se zasniva na poštovanju zakonitosti prirodnih ritmova lučenja hormona i enzima u našem organizmu. Neki enzimi se više izlučuju ujutro, neki u podne, treći uveče, što znači da se pojedine namirnice spontano lako vare u određeno doba dana, pa ih tada valja i jesti. Ako želite da saznate više o hrono ishrani, kliknite na link HRONO ISHRANA. Ako želite da vidite sve recepte režima hrono ishrane, kliknite na link HRONO KUHINJA.

Od skora, a zahvaljujući našoj dragoj saradnici Ani Vuletić, možete pročitati o ishrani beba. Recepti za bebe i Jelovnik za bebe su teme o kojima Ana piše, deleći nesebično sa svima svoja iskustva u ishrani beba.

Šta da kuvam? Kliknite na sliku recepta, da biste dobili detaljan opis recepta.

Šta da kuvam? Naši predlozi za sledeću radnu sedmicu od 16.11. – 20.11.2015.

Jelovnik za ponedeljak, 16.11.2015.

DoručakRučakVečera

Punjene prženice - Ana Vuletić
Punjene prženice – Ana Vuletić

Špagete sa blitvom - Recepti i Kuvar online
Špagete sa blitvom – Recepti i Kuvar online

Spanać sa jogurtom - Recepti i Kuvar online
Spanać sa jogurtom – Recepti i Kuvar online

Jelovnik za utorak, 17.11.2015.

DoručakRučakVečera

Sok od šljiva i limuna - Recepti i kuvar online
Sok od šljiva i limuna – Recepti i kuvar online

Paprike sa kajmakom i sirom - Recepti i Kuvar online
Paprike sa kajmakom i sirom – Recepti i Kuvar online

Zelena boranija - Recepti i Kuvar online
Zelena boranija – Recepti i Kuvar online

Jelovnik za sredu, 18.11.2015.

DoručakRučakVečera

Gibanica recept - Recepti i Kuvar online
Gibanica recept – Recepti i Kuvar online

Teleće šnicle punjene karfiolom - Recepti i Kuvar online
Teleće šnicle punjene karfiolom – Recepti i Kuvar online

Makarone sa sirom - Recepti i Kuvar online
Makarone sa sirom – Recepti i Kuvar online

Jelovnik za četvrtak, 19.11.2015.

DoručakRučakVečera

Pizza tuna - Sandra Stojiljković Cvetković
Pizza tuna – Sandra Stojiljković Cvetković

Sojine šnicle sa lukom i kikirikijem - Recepti i Kuvar online
Sojine šnicle sa lukom i kikirikijem – Recepti i Kuvar online

Pileće šnicle sa parmezanom - Recepti i kuvar online
Pileće šnicle sa parmezanom – Recepti i kuvar online

Jelovnik za petak, 20.11.2015.

DoručakRučakVečera

Kuvani đevreci - Recepti & Kuvar online
Kuvani đevreci – Recepti & Kuvar online

Pileće ćufte sa belim vinom i pire krompirom - Recepti i Kuvar online
Pileće ćufte sa belim vinom i pire krompirom – Recepti i Kuvar online

Najbolja lazanje od makarona - Recepti i Kuvar online
Najbolje lazanje od makarona – Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Šta da kuvam? Naši predlozi za sledeću radnu sedmicu

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.