Šta da spremim danas? Predlog dnevnih menija za radnu nedelju

0

Šta da spremim danas? Predlog dnevnih menija za radnu sedmicu od 19.10. do 23.10.2015.

Šta da spremim danas recepti za sve – osim rešenja za glavnu dilemu: Šta da spremim danas?, nudimo vam da pogledajte naše predloge dnevnih menija za sve obroke – doručak, ručak, večera, desert, a koji su sastavljeni od najboljih recepata sa našeg portala. Ukoliko mislite da su vaši predlozi još bolji, registrujte se, i pošaljite recept, a mi ćemo ga objaviti.

Šta da spremim danas? Pripremite ukusna jela prema našim preporukama i savetima. Štedite svoje vreme i nađite na našem portalu ukusna jela za vaše ukućane.

Recepti za posna jela – posna jela i posni recepti su objavljeni sa osnovnom idejom da se pomogne svim onima koji poste, slave posne slave, a takođe, vegetarijancima i veganima da pronađu kvalitetne ideje da prošire repertoar jela. Vegetarijanci sve najbolje recepte mogu pronaći na linku: VEGETARIJANSKI RECEPTI.

Šta da spremim danas? - Recepti i Kuvar online
Šta da spremim danas? – Image courtesy of [by fantasista] at FreeDigitalPhotos.net – Recepti i Kuvar online

Šta da spremim danas? Bilo da vam je potreban recept za brzi ručak, ili želite da pripremite neobičnu tortu za rođendan, na portalu Recepti i Kuvar online možete pronaći baš ono što tražite – recepte za svaku priliku. Koristite polja za pretragu i vrlo brzo ćete pronaći pravi recept i za najzahtevnije gurmane.

Recepti za svakoga – portal Recepti i Kuvar online nudi veliki izbor recepata za svakoga. Svako može pronaći šta mu odgovara. Veliki online kuvar i zbirka različitih recepata za svačiji ukus.

Recepti za kolače – ukoliko želite da pogledate najbolje recept za kolače, samo ste jedan klik udaljeni – kliknite na ovaj link: RECEPTI ZA KOLAČE. Najbolji i originalni recepti za sve vrste kolača. Šta da skuvam danas?

Šta da spremim danas? Osim „klasičnih“ predloga i recepata, pišemo o hrono ishrani i hrono kuhinji. Prvi princip hrono ishrane osmislio je dr. Alen Delabos, francuski nutricionista, osamdesetih godina dvadesetog veka i on se zasniva na poštovanju zakonitosti prirodnih ritmova lučenja hormona i enzima u našem organizmu. Neki enzimi se više izlučuju ujutro, neki u podne, treći uveče, što znači da se pojedine namirnice spontano lako vare u određeno doba dana, pa ih tada valja i jesti. Ako želite da saznate više o hrono ishrani, kliknite na link HRONO ISHRANA. Ako želite da vidite sve recepte režima hrono ishrane, kliknite na link HRONO KUHINJA.

Kliknite na sliku recepta, da biste dobili detaljan opis recepta.

Šta da spremim danas? Predlog dnevnih menija za radnu nedelju od 12.10. – 16.10.2015.

Recepti za doručak Recepti za ručak Recepti za večeru Recepti za desert

Ponedeljak, 19.10.2015.

Pletenica sa kulenom - Tatjana Stojanović - Recepti i Kuvar online
Pletenica sa kulenom – Tatjana Stojanović – Recepti i Kuvar online

Musaka sa tikvicama i bamijom - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Musaka sa tikvicama i bamijom – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Taljatele ligurija - Dragana Skular - Recepti i Kuvar online
Taljatele ligurija – Dragana Skular – Recepti i Kuvar online

Kapućino točak torta - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Kapućino točak torta – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Utorak, 20.10.2015.

Lisnate kiflice - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Lisnate kiflice – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Dinstani sladak kupus - Javorka Filipović - Recepti i Kuvar online
Dinstani sladak kupus – Javorka Filipović – Recepti i Kuvar online

Tikvice pohovane u rerni - Javorka Filipović - Recepti i Kuvar online
Tikvice pohovane u rerni – Javorka Filipović – Recepti i Kuvar online

Čokoladni mafini - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Čokoladni mafini – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Sreda, 21.10.2015.

Hrskavi brzi burek - Javorka Filipović - Recepti i Kuvar online
Hrskavi brzi burek – Javorka Filipović – Recepti i Kuvar online

Šnicle sa povrćem - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Šnicle sa povrćem – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Rolnice sa brokolima - Dragana Skular - Recepti i Kuvar online
Rolnice sa brokolima – Dragana Skular – Recepti i Kuvar online

Oblande sa muslijem - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Oblande sa muslijem – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Četvrtak, 22.10.2015.

Pašteta od patlidžana - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Pašteta od patlidžana – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Kinoa testo za picu - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Kinoa testo za picu – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Pasta sa brokolima i paprikama - Dragana Skular - Recepti i Kuvar online
Pasta sa brokolima i paprikama – Dragana Skular – Recepti i Kuvar online

Torta japanski vetar - Dragana Skular - Recepti i Kuvar online
Torta japanski vetar – Dragana Skular – Recepti i Kuvar online

Petak 23.10.2015.

Prpeć - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Prpeć – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Pileća džigerica sa jabukama - Drana Skular - Recepti i Kuvar online
Pileća džigerica sa jabukama – Drana Skular – Recepti i Kuvar online

Pizza sa jabukama - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Pizza sa jabukama – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Knedle sa kruškama - Dragana Skular - Recepti i Kuvar online
Knedle sa kruškama – Dragana Skular – Recepti i Kuvar online

Šta da spremim danas? Pošaljite vaše predloge dnevnih menija za radnu nedelju.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Popularno, kliknite na link: POPULARNO. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Šta da kuvam, kliknite na link: JELOVNIK ZA 7 DANA.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.