BKTV news - Šta radi Kejt Midlton kad je uhvati želja za slatkišima? - print screen
BKTV news - Šta radi Kejt Midlton kad je uhvati želja za slatkišima? - print screen

Kejt zasniva ishranu na zdravim i svežim namirnicama poput svežeg voća i povrća, kao i na izvorima nemasnih belančevina poput živinskog mesa i ribe. Šta radi Kejt Midlton kad je uhvati želja za slatkišima? 

Kada Kejt Midlton uhvati želja za slatkim, ona poseže za šakom bobičastog voća i šoljicom bademovog mleka, otkrio je magazin The International Business Times.

Bobičasto voće je bogato slasnom fruktozom, a istovremeno je prepuno vitaminima, mineralima i drugim važnim nutrijentima koji osnažuju ceo organizam.

Bademovo mleko je ukusan napitak koji ima i do osam puta manje kalorija od klasičnog mleka životinjskog porekla, pa ne čudi što mu vojvotkinja od Kembridža daje prednost. Reč je i o namirnici koja obiluje vitaminom E i jak je antioksidans koji štiti telo od delovanja slobodnih radikala, ali i garantuje mladoliku i lepšu kožu.

PROČITAJ: KAKO DA SAMI PRIPREMITE BADEMOVO MLEKO

Ketrin Midlton zasniva ishranu na zdravim i svežim namirnicama poput svežeg voća i povrća, kao i na izvorima nemasnih belančevina poput živinskog mesa i ribe.

Velika je ljubiteljka i smutija koji joj osiguravaju unos većine hranjivih materija kroz ispijanje jednostavnih napitaka. Kada ne može da zauzda svoju želju za slatkim, pojede komadić tamne čokolade ili gumenu bombonu.

Izvor: BKTV news

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!