Startap 2020: preduzetništvo iz ženskog ugla

Startap 2020: preduzetništvo iz ženskog ugla – u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu održana je Konferencija „Preduzetništvo iz ženskog ugla“ koja je organizovana u okviru projekta “Space4Women: Zakoračimo u svet novih ideja“.

Konferencija predstavlja finalnu aktivnost u okviru inicijative Space4Women za 2019. godinu koja je pokrenuta od strane Studentske asocijacije Univerziteta u Novom Sadu i Grada Novog Sada-Gradske uprave za privredu, a pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije. Inicijativa Space4Women rezultat je rada jednog iskrenog, posvećenog i entuzijastičnog tima čija je želja da kroz svoje aktivnosti podstakne mlade žene da budu inovativne i da zakorače u svet preduzetništva.

Na svečanom otvaranju prisutnima su se obratili koordinatorka projekta Danijela Ćirić, v.d. načelnika za Gradsku upravu za privredu Saša Bilinović i savetnik ministra za inovacije i tehniloški razvoj Republike Srbije prof. dr. Bojan Lalić.

Konferencija je organizovana je sa ciljem da se mladima predstave uspešne i inspirativne priče, koje im mogu biti motivacija i podstrek na putu ličnog i profesionalnog razvoja. Posetioci su imali priliku da kroz kroz segmente Priče o uspehu i panel Preduzetništvo iz ženskog ugla čuju iskustva uspešnih žena iz zemlje i regiona koja im mogu biti motivacija i podstrek na putu svog ličnog i profesionalnog razvoja i to: Dr. Draganu Đermanović – predsednicu PCG grupe, preduzetnicu i savetnicu na polju digitalne transformacije, Dr Sanju Popović Pantić – predsednicu Udruženja poslovnih žena Srbije i nacionalnog konsultanta za pitanja razvoja ženskog preduzetništva, Gaiu Montelatici – suosnivačicu Impact Hub-a Beograd, Olgu Mirković Maksimović – eksperta u oblasti digitalne transformacije i člana grupe za obrazovanje Inicijative „Digitalna Srbija“, Biljanu Ždrale – suosnivačicu startapa Boostowski i suvlasnicu srpskog ogranka najveće svetske konsultantske kuće Mercuri International, Martinu Anđelković – vlasnicu marketinške agencije Snajka de Madre, preduzetnicu i predavača iz oblasti oglašavanja na društvenim mrežama, Teu i Miu Stojanović, Saru Petrović, Sofiju Tešić i Višnju Žigić – idejne tvorce projekta „Nadmudri Pitagoru“. Posetioci su takođe imali priliku da prisustvuju finalu takmičenja Space4Women u kojem su šest najboljih timova sa Univerziteta u Novom Sadu predstavili svoje inovativne ideje pred žirijem.

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Startap 2020: preduzetništvo iz ženskog ugla

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Brzi uštipci – idealno za decu i (ne)najavljene goste

Brzi uštipci - najlakša zanimacija za decu i (ne)najavljene goste. Mogu se služiti slatki i slani.