Metro Cash & Carry
Metro Cash & Carry

U PKS – Regionalna privredna komora Leskovac danas je održan sastanak individualnih poljoprivrednih proizvođača voća i povrća sa predstavnicima kompanije METRO Cash & Carry.

METRO Cash & Carry Srbija deo je nemačke METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno  posluje već više od pola veka.

Metro ima više od 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja širom sveta, a u Srbiji posluju duže od 12 godina.

Metro Cash & Carry Srbija
Metro Cash & Carry Srbija

Veljko Jovanović, sekretar Udruženja za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije ukazao je na značaj uključivanja lokalnih proizvođača u velike sisteme veleprodaje.

Privredna komora Srbije
Privredna komora Srbije

Goran Jović, direktor PKS – Regionalna privredna komora Leskovac pozvao je individualne poljoprivredne proizvođače da se aktivno uključe u diskusiju na sastanku i na taj način saznaju što je više moguće o uslovima uključivanja u Metro sistem veleprodaje.

Hajnalka Herak, viši rukovodilac nabavke u kompanije METRO Cash & Carry Srbija, napomenula je da se kompanija proteklih godina posebno usmerila na proširenje saradnje sa lokalnim proizvođačima i zadrugama, čime podstiče mala gazdinstva da postanu konkurentnija na tržištu, unaprede proizvodnju i uključe se u Metro sistem veleprodaje.

Prezentaciju odeljenja voća i povrća održala je Vanja Tadić, rukovodilac nabavke voća  povrća dok je o kontroli kvaliteta govorila Dragana Zarić, rukovodilac kontrole kvaliteta.

Poljoprivredni proizvođači imali su priliku da nakon završetka sastanka obave individualne razgovore sa predstavnicima kompanije METRO Cash & Carry.

Saopštenje: Metro Cash & Carry

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.