Svetska zvezda Martin Chiffers gostuje na prvom Beogradskom festivalu slatkiša "I LOVE MY CANDY"! | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Martin Chiffers master class - Recepti i Kuvar online

Martin Chiffers master class, 24.04.2015. u Gastromag Professional Centru od 12:00 do 13:30 h

Martin Chiffers References:

1993. – Zlatna nagrada na Međunarodnom Banket takmičenju, Dalas, Teksas
1994. – Zlatna nagrada na Međunarodnom Banket takmičenju, Limoges, Francuska
2010. – Dobitnik nagrade “Pastry Chef of the Year 2010”, Bliski istok
2012. – Britanski predsednik i pobednik svetskog prvenstva “European Pastry World Cup”, Coupe du Monde de la Patisserie
2012. – Otvaranje sopstvene poslastičarnice Martin J Chiffers, Tokio, Japan
2013. – Predsednik Velike Britanije i sudija na svetskom prvenstvu Tim kup Velike Britanije du Monde de la Patisserie Lion
2014. – Predsednik Velike Britanije i pobednik svetskog prvenstva “European Pastry World Cup” Copue du Monde de la Patisserie

Martin Chiffers biće eksluzivni gost na Beogradskom festivalu slatkiša “I LOVE MY CANDY” koji će se održati 24. – 26. aprila ispred Delta City-ja na Novom Beogradu. Takmičenje najpoznatijih Beogradskih poslastičara ocenjivaće Martin Chiffers. (www.martinchiffers.com)

Jedan od najboljih poslastičara sveta Martin Chiffers održače master class za sve zainteresovane profesionalce u GASTROMAG PROFESSIONAL CENTRU u petak 24.04.2015. od 12.00 do 13.30
Molimo sve zainteresovane da se prijave na [email protected] i obezbede svoje mesto!

Mesta su ograničena, požurite sa prijavama!
Prijava je besplatna!

Ukratko o organizatoru:

svet-slatkisa-I-love-my-CandyOrganizator festivala je Lara Team Solution (LTS) na čelu sa Peđom Filipovićem, generalnim menadžerom LTS i direktorom magazina Gastromag. LTS već četiri godine izdaje prvi pravi stručni magazin o gastronomiji na našem tržištu, magazin Gastromag.

Gastromag je nastao iz želje Kulinarske federacije Srbije (KFS) kao elitnog strukovnog udruženja, da stvori što jaču sintezu sa stručnom javnosti u HoReCa sektoru Srbije.

Gastromag je u saradnji sa udruženjima iz Bosne i Hercegovine licencirao izdanja za to tržište.

LTS je organizator 1. i 2. juniorskog internacionalnog kulinarskog kupa „Gastro festival“, na kome su ugostili kontinentalne direktore WACS-a i velike stručnjake evropskog kulinarstva, medju kojima je bila i prva kuvarice amerike Kimberly Brock Brown. Pored sjajnog revijalnog i edukativnog programa, naši juniori imali su priliku da se takmiče u sjajnim uslovima, pred autoritetima koji sude širom sveta.

LTS projekti su: Magazin Gastromag, Open sky festivali, Internacionalni kulinarki kup.

Recepti & Kuvar online tim

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!