Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – Ana Vuletić

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – zanimljiva kombinacija mesa, voća i povrća, moja beba je baš voli.

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – zanimljiva kombinacija mesa, voća i povrća, moja beba je baš voli.

  • 30 gr svinjskog mesa
  • 0,125 komad avokado (seckan na kockice)
  • 1 komad crveni krompir (seckan na četvrtine)
  • 1 komad tikvice (seckana na kockice)
  1. U vodu stavite meso da se kuva. Predhodno isecite ukoliko ima žilica, proverite da li ima kostiju i skinite masne naslage. Ovo zavisi koji deo svinjskog mesa ste uzeli. Najbolje šnicle.
  2. Oljuštite krompir i tikvice i iseckajte.
  3. Posle 10 minuta kuvanja mesa, dodajte tikvice i krompir i kuvajte još oko 10 minuta dok meso ne omekša.
  4. Oljuštite deo avokada, odvojte komadić i ubacite u blender.
  5. Kada je meso i povrće gotovo, procedite i ubacite u blender sa avokadom.
  6. Miksajte dok ne dobijete jednoličnu kašu. Ukoliko je potrebno dodajte malo vode da bude ređe.
  7. Ohladite i poslužite bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.