Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – Ana Vuletić

0

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – zanimljiva kombinacija mesa, voća i povrća, moja beba je baš voli.

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online

Svinjsko meso sa crvenim krompirom i avokadom - zanimljiva kombinacija mesa, voća i povrća, moja beba je baš voli.
Obrok Ručak
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 10 minutes
Termicka obrada 20 minutes
Ukupno vreme 40 minutes
Broj osoba 1 porcija

Sastojci

  • 30 gr svinjskog mesa
  • 0,125 komad avokado seckan na kockice
  • 1 komad crveni krompir seckan na četvrtine
  • 1 komad tikvice seckana na kockice

Uputstvo za pripremu

  1. U vodu stavite meso da se kuva. Predhodno isecite ukoliko ima žilica, proverite da li ima kostiju i skinite masne naslage. Ovo zavisi koji deo svinjskog mesa ste uzeli. Najbolje šnicle.
  2. Oljuštite krompir i tikvice i iseckajte.
  3. Posle 10 minuta kuvanja mesa, dodajte tikvice i krompir i kuvajte još oko 10 minuta dok meso ne omekša.
  4. Oljuštite deo avokada, odvojte komadić i ubacite u blender.
  5. Kada je meso i povrće gotovo, procedite i ubacite u blender sa avokadom.
  6. Miksajte dok ne dobijete jednoličnu kašu. Ukoliko je potrebno dodajte malo vode da bude ređe.
  7. Ohladite i poslužite bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.