Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Svinjsko meso sa povrćem – Ivana Pešić

0

Svinjsko meso sa povrćem – Ivana Pešić

Svinjsko meso sa povrćem – služiti uz zelenu salatu i mladi crni luk!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Svinjsko meso sa povrćem - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Svinjsko meso sa povrćem – Ivana Pešić

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 45 minutes
Ukupno vreme 1 hour 5 minutes
Broj osoba 1

Sastojci

  • 500 g svinjskog mesa
  • 300 g crnog luka
  • 500 g krompira
  • 200 g sargarepe
  • 150 g graska
  • ulje
  • suvi biljni zacin
  • biber

Uputstvo za pripremu

  1. Crni luk i meso iseci na kocke,sargarepu na kolutove a krompir na
  2. kriske.Grasak obariti,Na ulju dinstati luk pa dodati meso,mesavinu
  3. zacina i biber.Posle 20-ak minuta skloniti sa sporeta.Posebno prziti
  4. sargarepu,dodati krompir,grasak i mesavinu zacina,sipati 300 ml vode i
  5. dinstati.Podmazati vatrostalni sud pa sipati polovinu povrca,zatim
  6. meso pa drugu polovinu povrca.Sipati soljicu vode i peci u rerni 30
  7. minuta na 200 stepeni.Izvaditi iz rerne i promesati.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.