Takmičenje mladih kuvara u METRO Horeca centru - Recepti i Kuvar online
Takmičenje mladih kuvara u METRO Horeca centru - Recepti i Kuvar online

U METRO Horeca Centru u organizaciji Serbian Juniors Chefs Club-a održana je selekcija za prijem mladih kuvara u B-tim. Mladi kuvari takmičili su se za ulazak u tim u okviru kategorije black-box, u kojoj su imali zadatak da za 120 minuta pripreme dva glavna jela i dva dezerta.

Takmičenje mladih kuvara u METRO Horeca centru - Recepti i Kuvar online
Takmičenje mladih kuvara u METRO Horeca centru – Recepti i Kuvar online

Ovom selekcijom, nakon sabiranja konačnih ocena, za mladi B tim Juniorskog kluba Kuvara, izborila su se pet kuvara, među kojima su Jovan Tomović koji je osvojio zlatnu medalju, kao i vicešampioni Milica Jokić, Marko Komadina, Filip Kovačević i Aleksa Sušić. A među poslastičarima Miloš Miladinović osvojivši zlatnu medalju i drugoplasirani Željko Todić.

METRO HoReCa Centar je jedinstven i najsavremeniji centar za organizaciju događaja i obuku profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva u Srbiji i regionu. To je centar gde se profesionalnost, savremenost i gastronomija susreću u savršenoj ravnoteži.

Izvor: saopštenje za medije, METRO Cash & Carry Srbija

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!