Tamara Nikolić, mlada dama i nada kulinarstva, na preporuku Tonija Radića, biće predsednik žirija za ocenjivanje recepata, za mesec ferbruar 2015.
Krajem meseca februara, objavićemo i intervju sa Tamarom Nikolić.
Kratka biografija:
Tamara Nikolić, mlada nada kulinarstva. Sa samo 15 godina, Tamara radi u poznatom beogradskom restoranu “Franš”, kao ispomoć i volonter. Do 17 godine radi, takođe, kao ispomoć u hotelu Holiday Inn na velikim banketima i događajima sa velikim brojem gostiju. Radi i u restoranu Vulez Vous na pravljenju hleba, kolača, i hladnoj kuhinji. Sa 18 godina, radi u italijanskom restoranu Etna, kao kuvar, a zatim i kao pizza majstor, a potom kao vođa smene. Karijeru nastavlju u poznatom restoranu Madera, kao pomoćni kuvar na svim pozicijama. Zatim radi u mnogim poznatim beogradskim restoranima, gde svoja jela uvršćuje u zvanične jelovnike. Sa samo 19 godina, ima 4 godine iskustva, i cilj joj je svetska pozornica kulinarstva.Omiljena kuhinja joj je japanska.
Recepti & Kuvar online tim