Tamara Nikolić, predsednik žirija za februar

Tamara Nikolić, mlada dama i nada kulinarstva, na preporuku Tonija Radića, biće predsednik žirija za ocenjivanje recepata, za mesec ferbruar 2015.

Krajem meseca februara, objavićemo i intervju sa Tamarom Nikolić.

Kratka biografija:

Tamara NikolićTamara Nikolić, mlada nada kulinarstva. Sa samo 15 godina, Tamara radi u poznatom beogradskom restoranu “Franš”, kao ispomoć i volonter. Do 17 godine radi, takođe, kao ispomoć u hotelu Holiday Inn na velikim banketima i događajima sa velikim brojem gostiju. Radi i u restoranu Vulez Vous na pravljenju hleba, kolača, i hladnoj kuhinji. Sa 18 godina, radi u italijanskom restoranu Etna, kao kuvar, a zatim i kao pizza majstor, a potom kao vođa smene. Karijeru nastavlju u poznatom restoranu Madera, kao pomoćni kuvar na svim pozicijama. Zatim radi u mnogim poznatim beogradskim restoranima, gde svoja jela uvršćuje u zvanične jelovnike. Sa samo 19 godina, ima 4 godine iskustva, i cilj joj je svetska pozornica kulinarstva.Omiljena kuhinja joj je japanska.

Recepti & Kuvar online tim

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Tamara Nikolić, predsednik žirija za februar

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.