Teletina sa bundevom i bebi šagarepom – Ana Vuletić

Teletina sa bundevom i bebi šagarepom – još jedna ukusna kombinacija sa teletinom za zimski period.

Teletina sa bundevom i bebi šagarepom - Ana Vuletić
Teletina sa bundevom i bebi šagarepom – Ana Vuletić

Teletina sa bundevom i bebi šagarepom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Teletina sa bundevom i bebi šagarepom – još jedna ukusna kombinacija sa teletinom za zimski period.

  • 50 gr teletine (tanki komad)
  • 3 kriške bundeve (iseckane na kockice)
  • 2 šake bebi šargarepe
  • peršunov list
  1. U vodu stavite teletinu da se kuva.
  2. Nakon deset minuta dodajte bebi šargarepu, bundevu (oljuštenu i iseckanu) i peršunov list. Kuvajte još oko 15 minuta, dok sve ne omekša.
  3. Procedite i sačuvajte malo tečnosti oko 10ml. Ubacite tečnost i ostale sastojke u blender.
  4. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
  5. Ohladite i poslužite bebi. Obavezno proverite temperaturu kašice pre nego što ponudite bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Teletina sa bundevom i bebi šagarepom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.