TESTIVAL #2: AAH! takmičenje u pravljenju torti od palačinki
TESTIVAL #2: AAH! takmičenje u pravljenju torti od palačinki

AAH! takmičenje u pravljenju torti od palačinki

TESTIVAL #2, samo što nije, odbrojava se poslednjih 10 dana! Daje se na znanje! TESTIVAL #2: Dorćol Platz, datum: 17. i 18.10.2020. radno vreme: od 11 do 18h oba dana.

U partnerskoj organizaciji Udruženja TESTIVAL i Dorćol Platz-a pripremljen je program vredan hvale! Kolo vodi, naravno, testo i to ono što se jede često!

Palačinke! Naravno! I to kakve! Torte od palačinki! Uz partnersko angažovanje Asocijacije Autentičnih Hedonista (AAH!) prvo takmičenje u izboru najbolje torte od palačinki, uz podršku kompanije Tupperware.

Žiri Hedonista, predvođen Draganom Đorđevićem, predsednikom Acocijacije Autentičnih Hedonista (AAH!) opremljen velikim i dugogodišnjim iskustvom u konzumiranju svih vrsta poslastica, pokušaće da otkrije koja je torta najbolja. Shodno ozbiljnosti svog zadatka, žiri je već počeo da se priprema.

Izbor za najbolju tortu od palačinki održaće se u nedelju, 18.10.2020. u 12h.

Prijave pošaljite na e-mail: [email protected]

Pre nego što pošaljete prijavu PROČITAJTE PRAVILA na ovom linku: http://aah.rs/aah-takmicenje-u-pravljenju-torti-od-palacinki-testival.html

TESTIVAL #2 održava se 17.10. i 18.10.2020. u Dorćol Platz-u, Beograd, Dobračina 59b, u subotu i nedelju, 17.10. i 18.10.2020., od 11 do 18h. Cena ulaznice je SAMO 100 dinara. Ulaznice će biti dostupne na ulazu u Dorćol Platz.

Srećno!

TESTIVAL takmicenje u pravljenju torti od palacinki AAH Tupperware

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!