Diskusioni panel “Hleb naš nasušni” održan je na Festivalu testa, testenine i hleba TESTIVAL #2, 17.10.2020. na Međunarodni dan nematerijalnog kulturnog nasleđa.

Učesnici panela su bili: dr Biljana Đorđević, muzejski savetnik, Narodni muzej Beograd; Snežana Đuričin, diplomirani istoričar umetnosti i Cheese Artist; dr Milica Aleksić, rukovodilac Metro HoReCa centra; Dimitrije Vujadinović, direktor BalkanKult fondacije, autor knjige “Cipovka – hleb koji se smeje na Mesec”.

Moderator: Miodrag Ilić, predsednik Udruženja Testival, odgovorni urednik portala Recepti i Kuvar online i autor knjige „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje“.

VIDEO:

#TESTIVAL #MESTOGDECARUJETESTO

Radionica je održana 17.10.2020. u 13h u Dorćol Platz-u. Festival testa, testenine i hleba Testival #2, organizovalo je Udruženje TESTIVAL, u saradnji sa Dorćol Platz-om.

Svi detalji na http://testival.rs

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!