TESTIVAL #2: radionica Kako se ocenjuje kvalitet sira?

0
150
Vreme potrebno za čitanje: < 1 minut

Na Testivalu #2, po prvi put u Srbiji, u okviru radionice Kako se ocenjuje kvalitet sira, održano je javno studijsko ocenjivanje sira. 🧀

Radionicu je vodila Snežana Djuričin Kuštrimović, diplomirani istoričar umetnosti, školovani prerađivač mleka (sirar – Cheese Artist) i školovani kulinarski tehničar.

Gosti su bili, a bili su i ocenjivani 🙂

✔️ – Mlekara Petrov
✔️ – Farma Ranilović
✔️ – Verica Godjevac

👏 Tokom interesantnog interaktivnog pokaznog i studijskog ocenjivanja, svi sirevi su dobili odlične ocene, što je velika pohvala i podstrek za još veći napredak i iskorak u kvalitetu njihovim proizvođačima.

🥇 Tokom radionice, po prvi put je prezentovan domaći sir gorgonzola, Farme Ranilović, izuzetnog kvaliteta!

PROČITAJ: Ivan Ivanović o Festivalu testa Testival

VIDEO:

 

Domaćin panela je bio: Miodrag Ilić, predsednik Udruženja Testival.

#TESTIVAL #MESTOGDECARUJETESTO

Radionica je održana 17.10.2020. u 15h u Dorćol Platz.

Festival testa, testenine i hleba Testival #2, organizovalo je Udruženje TESTIVAL, u saradnji sa Dorćol Plaz-om.

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!