Na Testivalu #2, po prvi put u Srbiji, u okviru radionice Kako se ocenjuje kvalitet sira, održano je javno studijsko ocenjivanje sira. 🧀
Radionicu je vodila Snežana Djuričin Kuštrimović, diplomirani istoričar umetnosti, školovani prerađivač mleka (sirar – Cheese Artist) i školovani kulinarski tehničar.
Gosti su bili, a bili su i ocenjivani 🙂
✔️ – Mlekara Petrov
✔️ – Farma Ranilović
✔️ – Verica Godjevac
👏 Tokom interesantnog interaktivnog pokaznog i studijskog ocenjivanja, svi sirevi su dobili odlične ocene, što je velika pohvala i podstrek za još veći napredak i iskorak u kvalitetu njihovim proizvođačima.
🥇 Tokom radionice, po prvi put je prezentovan domaći sir gorgonzola, Farme Ranilović, izuzetnog kvaliteta!
PROČITAJ: Ivan Ivanović o Festivalu testa Testival
VIDEO:
Domaćin panela je bio: Miodrag Ilić, predsednik Udruženja Testival.
#TESTIVAL #MESTOGDECARUJETESTO
Radionica je održana 17.10.2020. u 15h u Dorćol Platz.
Festival testa, testenine i hleba Testival #2, organizovalo je Udruženje TESTIVAL, u saradnji sa Dorćol Plaz-om.
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!