TESTIVAL #4 - cooking show Neka zamirišu salčići, srpski kroasani Katarina Petrović Kaja Gastronomad, 05.03.2022., Dom omladine Beograda, video Željko Blagojević
TESTIVAL #4 - cooking show Neka zamirišu salčići, srpski kroasani Katarina Petrović Kaja Gastronomad, 05.03.2022., Dom omladine Beograda, video Željko Blagojević

TESTIVAL #4 – cooking show Neka zamirišu salčići, srpski kroasani – Katarina Kaja Petrović GASTRONOMAD! Radionica je održana 05.03.2022. u Domu omladine Beograda.

Katarina Petrović (Kaja Gastronomad), imala je oba dana TESTIVALA svoj kulinarski šou “Neka zamirišu salčići, srpski kroasani”, gde je, uz pomoć Uroša Bogdanovića, pripremala tradicionalni srpski recept – salčiće – koji su poznati i kao „srpski kroasani“. Ona je poznato TV lice – 2018. je snimila svoj prvi kulinarski šou „Katarinine čarolije“ na KitchenTV, koja je postala jako popularna, a tokom karijere, radila je i kao voditelj, novinar i reporter. Trenutno je angažovana na snimanju emisije Gastronomad, koja se emituje na RTS 1, a koja je vrlo popularan i gledan kulinarski TV program.

Izlagači, mali proizvođači, koji su nesebično dali svoje proizvode da bi Katarinini salčići bili najbolji, su:

Neka zamirišu salčići, srpski kroasani Katarina Petrović Kaja Gastronomad (VIDEO):


#TESTIVAL #TESTIVAL2022 #GASTRONOMAD #KAJAGASTRONOMAD

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!