TESTIVAL #4 – diskusioni panel Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju, održan je 05.03.2022. u Domu omladine Beograda.
I ovaj TESTIVAL bio je mesto na kome su kulinarski profesionalci, hedonisti i naučni radnici razgovarali o nematerijalnom kulturnom nasleđu Republike Srbije.
Članice Saveta TESTIVALA, prof. dr Slađana Šobajić, sa Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, dr Biljana Đordjević, muzejski savetnik Narodnog muzeja u Beogradu, zatim, Dragana Popov, predmetni profesor kulinarsta iz Ugostiteljske škole u Beogradu, Danijela Petrović, iz Rujišta, opština Ražanj i Katarina Kaja Petrović, razgovarale su o temi: „Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju“ sa Urošem Bogdanovićem, domaćinom panela.
TESTIVAL #4 – diskusioni panel Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju (VIDEO):
#TESTIVAL #TESTIVAL2022
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!