TESTIVAL #4 - diskusioni panel Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju, 05.03.2022. Dom omladine Beograda - video Željko Blagojević

TESTIVAL #4 – diskusioni panel Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju, održan je 05.03.2022. u Domu omladine Beograda.

I ovaj TESTIVAL bio je mesto na kome su kulinarski profesionalci, hedonisti i naučni radnici razgovarali o nematerijalnom kulturnom nasleđu Republike Srbije.

Članice Saveta TESTIVALA, prof. dr Slađana Šobajić, sa Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, dr Biljana Đordjević, muzejski savetnik Narodnog muzeja u Beogradu, zatim, Dragana Popov, predmetni profesor kulinarsta iz Ugostiteljske škole u Beogradu, Danijela Petrović, iz Rujišta, opština Ražanj i Katarina Kaja Petrović, razgovarale su o temi: „Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju“ sa Urošem Bogdanovićem, domaćinom panela.

TESTIVAL #4 – diskusioni panel Kultura ishrane u Srbiji kroz istoriju (VIDEO):

#TESTIVAL #TESTIVAL2022

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!