TESTIVAL #4 - inkluzivna radionica sa Savezom udruženja MNRO Srbije, 05.03.2022. Dom omladine Beograda - video Željko Blagojević
TESTIVAL #4 - inkluzivna radionica sa Savezom udruženja MNRO Srbije, 05.03.2022. Dom omladine Beograda - video Željko Blagojević

TESTIVAL #4 – inkluzivna radionica sa Savezom udruženja za MNRO Srbije. Radionicu je vodio Dejan Ilić, profesionalni kuvar i karving majstor, a održana je 05.03.2022. u Domu omladine Beograda.

Tradicionalna inkluzivna radionica sa Savezom udruženja za MNRO Srbije održana je na Festivalu TESTIVAL. Sve prisutne je pozdravila Marijana Taranović ispred Saveza udruženja, a u radionici su učestvovali naši veliki prijatelji iz udruženja sa Starog grada i Vračara.

TESTIVAL #4 – inkluzivna radionica sa Savezom udruženja MNRO Srbije

#TESTIVAL #TESTIVAL2022 #MNRO

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!