TESTIVAL #4 - radionica Kakva je lenja pita sa aronijom? - Nemanja Kosmajac, 05.03.2022. Dom omladine Beograda - autor video zapisa Željko Blagojević
TESTIVAL #4 - radionica Kakva je lenja pita sa aronijom? - Nemanja Kosmajac, 05.03.2022. Dom omladine Beograda - autor video zapisa Željko Blagojević

TESTIVAL #4 – radionica: Kakva je lenja pita sa aronijom? Radionicu je vodio Nemanja Kosmajac, poslastičar sa 17 godina iskustva. Održana je 05.03.2022. u Domu omladine Beograda.

Ako niste verovali da najbolji tradicionalni kolači mogu da se prave sa punjenjem od aronije, TESTIVAL je tu da vas razuveri!

Nemanja je koristito punjenja od aronije, koja gaji i priprema kompanija Hoff doo. Nemanja Kosmajac je veliko iskustvo stekao je na kruzerima, kao i u nekoliko beogradskih restorana. Vlasnik je firme Dolci Veloci (Instagram stranica: @dolci_veloci_doo), koja snabdeva restorane i kafiće kolačima. Specijaliti su mu kolači sa aronijom (lenja pita, baklava, čokoladni mus, krempita, čokoladni tart sa urmom, tart sa kruškom i bademima, New York chesse cake). Svi ovi kolači sadrže aroniju.

Radionica: Kakva je lenja pita sa aronijom? – Nemanja Kosmajac

 

#TESTIVAL #TESTIVAL2022

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!