TESTIVAL #5 - Inkluzivna radionica sa Savezom udruženja MNRO. Kako se pravi gibanica?, 15.10.2022., Dom omladine Beograda.
TESTIVAL #5 - Inkluzivna radionica sa Savezom udruženja MNRO. Kako se pravi gibanica?, 15.10.2022., Dom omladine Beograda.

TESTIVAL #5 – Inkluzivna radionica sa Savezom udruženja MNRO. Kako se pravi gibanica?, 15.10.2022., Dom omladine Beograda.

U saradnji sa Savezom udruženja MNRO, održana je radionica, tokom koje je profesionalni kuvar i karving majstor Dejan Ilić pripremao gibanicu sa drugarima iz Udruženja Živimo zajedno, Opština Stari grad, Beograd. #testival #testival2022

POGLEDAJTE VIDEO:  Inkluzivna radionica sa Savezom udruženja MNRO. Kako se pravi gibanica?


PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!