TESTIVAL – GDE TESTO DIŠE I MIRIŠE! - 09. i 10.10.2021., Dorćol Platz
TESTIVAL – GDE TESTO DIŠE I MIRIŠE! - 09. i 10.10.2021., Dorćol Platz

Treći Festival testa, testenine i hleba TESTIVAL, biće održan u Dorćol Platz-u u subotu i nedelju 09.10. i 10.10.2021.

Na trećem po redu TESTIVALU, u saradnji sa Dorćol Plaz-om, Udruženje Testival, partnerski organizuje treći TESTIVAL 2021 sa izuzetnim programom. Posetioci će, tokom dva festivalska dana, moći da vide ponudu sa akcijskim cenama preko 30 izlagača i prisustvuju na više od 6 radionica sa degustacijom! Vanilice su osnovna tema Festivala Testival 2021 #3.

Nakon dva uspešno održana TESTIVALA u jako teškim uslovima u 2020. godini (prolećni i jesenji), i nakon nemogućnosti organizovanja prolećnog Testivala u 2021., Testival se vraća, u svom do sada trećem izdanju ovog oktobra!

U još uvek nepovoljnoj situaciji, TESTIVAL će se ponovo održati, sa namerom da organizacija ponovo protekne na najprofesionalniji mogući način, uz poštovanje svih neophodnih mera, od strane svih prisutnih na događaju: organizatora, izlagača i gostiju. Do sada je upravo to, pored testa, testenine i hleba, bio jedan od zaštitnih znakova ovog događaja, i svesno će biti truda da se ti rezultati ponove, pa čak i unaprede, kako bi se gosti osećali što prijatnije moguće kada dođu na događaj.

Ovoga puta, tema Testivala biće VANILICE, uz naravno, redovne radionice i show-cooking program i predavanja o hrani, koji su ispunjavali dragoceno vreme svakog od dosadašnjih Testivala. Tako da, dođite drugog vikenda oktobra, 09. i 10., da zajedno učestvujemo u ovom događaju!

A „hrana je najbolji lek”! – pisao je krajem 19. veka prosvetitelj i narodni lekar Vasa Pelagić, i dodaje: “od dobre hrane zavisi blagostanje i zdravlje naroda. Samo sit čovek može da misli pravilno i da radi uredno i dovoljno.”

TESTIVAL Fejsbuk stranica: https://www.facebook.com/FestivalTestival

TESTIVAL Instagram: https://instagram.com/festivaltestival

TESTIVAL YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjSisT1pPAcvAiV6cH1tOZw

Tema Festivala TESTIVAL 2021 #3, OKTOBAR: VANILICE

 Radno vreme Festivala testa, testenina i hleba TESTIVAL biće od 11.00 h do 19.00 h u subotu i nedelju, 09.10. i 10.10.2021. Ceremonija otvaranja je u subotu od 12.00 h.

 Cena jednodnevne ulaznice je 200 dinara. Ulaznice će biti dostupne na ulazu u Dorćol Platz.

 Svečana dodela nagrada za najboljeg izlagača festivala i za najbolji proizvod festivala, biće održana u nedelju, 10. oktobra od 16.00 h.

 Napomena: u slučaju da, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, ne bude moguće održavanje Festivala testa, testenine i hleba TESTIVAL 09.10. i 10.10.2021., Udruženje TESTIVAL, će organizovati virtuelni Festival TESTIVAL 2021 #3, preko Fejsbuk i YouTube platformi.

Sve detalje možete pronaći na sajtu Festivala TESTIVAL, kliknite ovde >>>

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!