TESTIVAL – GDE TESTO DIŠE I MIRIŠE!

Treći Festival testa, testenine i hleba TESTIVAL, biće održan u Dorćol Platz-u u subotu i nedelju 09.10. i 10.10.2021.

Na trećem po redu TESTIVALU, u saradnji sa Dorćol Plaz-om, Udruženje Testival, partnerski organizuje treći TESTIVAL 2021 sa izuzetnim programom. Posetioci će, tokom dva festivalska dana, moći da vide ponudu sa akcijskim cenama preko 30 izlagača i prisustvuju na više od 6 radionica sa degustacijom! Vanilice su osnovna tema Festivala Testival 2021 #3.

Nakon dva uspešno održana TESTIVALA u jako teškim uslovima u 2020. godini (prolećni i jesenji), i nakon nemogućnosti organizovanja prolećnog Testivala u 2021., Testival se vraća, u svom do sada trećem izdanju ovog oktobra!

U još uvek nepovoljnoj situaciji, TESTIVAL će se ponovo održati, sa namerom da organizacija ponovo protekne na najprofesionalniji mogući način, uz poštovanje svih neophodnih mera, od strane svih prisutnih na događaju: organizatora, izlagača i gostiju. Do sada je upravo to, pored testa, testenine i hleba, bio jedan od zaštitnih znakova ovog događaja, i svesno će biti truda da se ti rezultati ponove, pa čak i unaprede, kako bi se gosti osećali što prijatnije moguće kada dođu na događaj.

Ovoga puta, tema Testivala biće VANILICE, uz naravno, redovne radionice i show-cooking program i predavanja o hrani, koji su ispunjavali dragoceno vreme svakog od dosadašnjih Testivala. Tako da, dođite drugog vikenda oktobra, 09. i 10., da zajedno učestvujemo u ovom događaju!

A „hrana je najbolji lek”! – pisao je krajem 19. veka prosvetitelj i narodni lekar Vasa Pelagić, i dodaje: “od dobre hrane zavisi blagostanje i zdravlje naroda. Samo sit čovek može da misli pravilno i da radi uredno i dovoljno.“

TESTIVAL Fejsbuk stranica: https://www.facebook.com/FestivalTestival

TESTIVAL Instagram: https://instagram.com/festivaltestival

TESTIVAL YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjSisT1pPAcvAiV6cH1tOZw

Tema Festivala TESTIVAL 2021 #3, OKTOBAR: VANILICE

 Radno vreme Festivala testa, testenina i hleba TESTIVAL biće od 11.00 h do 19.00 h u subotu i nedelju, 09.10. i 10.10.2021. Ceremonija otvaranja je u subotu od 12.00 h.

 Cena jednodnevne ulaznice je 200 dinara. Ulaznice će biti dostupne na ulazu u Dorćol Platz.

 Svečana dodela nagrada za najboljeg izlagača festivala i za najbolji proizvod festivala, biće održana u nedelju, 10. oktobra od 16.00 h.

 Napomena: u slučaju da, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, ne bude moguće održavanje Festivala testa, testenine i hleba TESTIVAL 09.10. i 10.10.2021., Udruženje TESTIVAL, će organizovati virtuelni Festival TESTIVAL 2021 #3, preko Fejsbuk i YouTube platformi.

Sve detalje možete pronaći na sajtu Festivala TESTIVAL, kliknite ovde >>>

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

TESTIVAL – GDE TESTO DIŠE I MIRIŠE!

Treći Festival testa, testenine i hleba TESTIVAL

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.