Tomato Tomato Communications | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Tomato Tomato Communications

Tomato Tomato Communications je agencija specijalizovana za razvoj timova i profesionalaca, strateške komunikacije, organizaciju događaja i kreativni marketing/PR.

tomato-tomato-communications

Ambiciozne kompanije ranije ili kasnije shvate da im je potrebna podrška u razvoju timova ili pojedinaca. One takođe razumeju da svoje komunikacione strategije i viziju tržišta mogu usavršiti uz nekog kome je to specijalnost. I, konačno, ambiciozne i kvalitetne kompanije umeju da investiraju u procese i podršku koji zaista donose nešto novo i dobro, nešto što će im pomoći da rastu i napreduju.

Uloga Tomato Tomato Communications je da bude PARTNER takvim kompanijama.

Tim Tomato Tomato Communications se sastoji iz iskusnih profesionalaca. Četiri ključna direktora sektora dolaze sa iskustvom koj su u Londonu stekli u tri različite industrije. Art Director dolazi iz Praga, sa slavom poznatog dizajnera i nagrađivanog fotografa. Logistic Manager dolazi iz Berlina, a Business Developement Manager je radio kao cenjeni menadžer za jednu od najvećih IT kompanija na svetu i doprinosio razvoju iste širom sveta, od Kazahstana do Bosne i Hercegovine, od Ukraine do Srbije.

http://tomatotomato.rs/