Topli italijanski sendviči – Ivana Mitrović

Topli italijanski sendviči – interesantna ideja za dorucak ili veceru.

Topli italijanski sendviči - Ivana Mitrović - Recepti i Kuvar online
Topli italijanski sendviči – Ivana Mitrović – Recepti i Kuvar online

Topli italijanski sendvici – Ivana Mitrović – Recepti i Kuvar online

Topli italijanski sendvici – interesantna ideja za dorucak ili veceru.

  • 3 kom jajeta
  • 150 gr kačkavalja (rendanog)
  • 150 gr šunke (rendane)
  • 1 kasika persuna (sitno seckanog)
  • 1 kasicica majcine dusice (seckane)
  • 20 gr parmezana (rendanog)
  • 1,5 dl kisele pavlake
  • 8 kriski hleba
  • 0,5 dl mleka
  • 1 kasicica ulja
  • 0,5 kasicice soli
  1. Jaja dobro umutiti viljuskom pa dodati narendanu sunku, kackavalj, sitno seckan persunov list, majcinu dusicu, parmezan, so, i kiselu pavlaku. Dobro promesati.
  2. Svaku krisku hleba umociti kratko u hladno mleko i slagati jednu pored druge u uljem namazan pleh.
  3. Preko hleba ravnomerno rasporediti pripremljenu smesu pa u rerni zagrejanoj na 250 stepeni zapeci deset minuta.Posluziti toplo.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Topli italijanski sendviči – Ivana Mitrović

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.