Tradicionalna humanitarna akcija „Magični doručak“
Tradicionalna humanitarna akcija „Magični doručak“

Beograd, 31.03.2016 – Crédit Agricole banka Srbija, kompanija METRO Cash & Carry Srbija i kompanija Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, potpisale su novi sporazum o saradnji i najavili zajedničko učešće u humanitarnom projektu Magični doručak.

U ime Grada sporazum je potpisala gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić, ispred kompanije METRO Cash & Carry Srbija – generalni direktor Roberto Mancuso, ispred kompanije Bambi – generalni direktor Bojan Radun, a sa strane Crédit Agricole banke Srbija g. Carlos de Cordoue, predsednik Izvršnog odbora CA.

U okviru akcije, Crédit Agricole Srbija, METRO Cash & Carry Srbija i Bambi kompanija će donirati proizvode i sredstva za najmlađe, dok se kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija, tradicionalni prijatelj projekta, akciji priključila doniranjem sokova za svaki paketić.

Cilj humanitarne akcije „Magični doručak“ je prikupljanje hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju. Uplatom na račun Banke Hrane u Credit Agricole banci ili kupovinom posebno formiranih paketa u objektima METRO lanca, koji koštaju 280 dinara, građani i firme obezbediće dodatni obrok đacima, a tako sakupljene namirnice Banka hrane će ravnomerno, prema broju đaka, raspodeliti školama za decu sa smetnjama u razvoju.

U sklopu devetog Magičnog doručka u Horeca centru na Vidikovcu, 7. aprila 2016. biće organizovana manifestacija tokom koje će tim kuvara predvođen masteršefom Urošem Uroševićem i članovi uprava Crédit Agricole banke Srbija, METRO Cash & Carry i Bambi koncerna pripremati obroke za učenike škole „Miloje Pavlović“, koji će istog dana biti dostavljeni mališanima.

Izvor: saopštenje za medije METRO Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!