BKTVnews - Kako da da svako dobije jednako parče torte! - Youtube
BKTVnews - Kako da da svako dobije jednako parče torte! - Youtube

[BKTVnews]

Ako i vi sečete okruglu tortu tako što najpre napravite trougao i tako izvadite parče, više to definitivno nećete raditi. Ovaj momak je svojim izumom uspeo da zaintrigira i one koji nisu sladokusci.

Ovaj čovek rešio je da svoj “izum” postavi na Jutjub kanal, jer njegov video ima skoro 10 miliona pregleda, što nas je zaintrigiralo, pa smo pogledali o čemu se radi.

BKTVnews - Kako da da svako dobije jednako parče torte! - Youtube
BKTVnews – Kako da da svako dobije jednako parče torte! – Youtube

Posle, na prvi pogled banalnog eksperimenta, videli smo da se ovaj momak ne šali i da je studiozno proučavao kako iseći tortu na jednake delove, što mu je u praksi i uspelo.

Bili su mu potrebni lenjir, flomasteri kako bi dokazao kako je došao do genijalnog zaključka, ali čim je uzeo nož u ruke sve nam je bilo jasno!

Pogledajte odakle bi trebalo da počnete.

Izvor: www.bktvnews.com

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!