Trka za život za Minju, Olivera i Vuksana - izvor Trka za život
Trka za život za Minju, Olivera i Vuksana - izvor Trka za život

Od 1.12. do 31.12.2020. trajaće Trka za život, u kojoj ćemo trčati za naše heroje – Minju, Olivera i Vuksana, saopštili su organizatori ove humane akcije.

Trka za život

Vaše je da uplatite po minimum 500 dinara (ili po 5 eura) na račune sve troje dece u fondaciji Budi human ili da pošaljete po tri SMS poruke za svako dete, dostavite dokaz o uplati i istrčite odabranu distancu. Možete trčati 3, 5, 10 ili 21,1 km. Na kraju trke, dobićete startni paket sa medaljom, zahvalnicom i poklonom iznenađenja. Možete trčati gde god želite, meriti dužinu bilo kojom aplikacijom (Strava, Garmin, Runtastic Runkeeper, bilo kojom), možete ishodati svoju distancu (u ovom slučaju možete koristiti i neku od aplikacija za hodanje koje mere pređenu kilometražu). Za učešće u trci potrebni su sledeći podaci: ime i prezime, datum rođenja, pol, distanca, adresa, broj telefona, dokaz o uplati”, navode organizatori Trke za život.

Nakon istrčane trke, kažu, potrebno je da im dostavite vreme istrčane distance i fotografiju, što nije obavezno.

Sve podatke možete dostaviti na sledeći Viber ili WhatsApp: 0656573296, messenger Rade Trkulja ili instagram profilima @_fitness_trener_rasom ili @humanitarnibazar

Kako ističu organizatori Trke za život, mali Oliver je na respiratoru i za njega je svaki dan od velikog značaja, jer je u bolnici od aprila.

SMS za Minju pošaljite na 3030, na broj 845.

SMS za Olivera pošaljite na 3030, na broj 848.

SMS za Vuksana pošaljite na 3030, na broj 857.

Izvor: N1

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!