Tvorac hrono ishrane dr Alen Delabo u Beogradu

Dr Alen Delabo u Beogradu od 27.06. do 02.07.2017. - "Dani otvorenih vrata” u prostorijama Centra za hrono ishranu i Poliklinike Oculus

43

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Beograđani će tokom sledeće nedelje, od utorka 27 juna do nedelje 02 jula 2017. godine, imati priliku da lično upoznaju i razgovaraju sa tvorcem hrono ishrane dr Alenom Delaboom o tome kako da zdravom i izregulisanom ishranom povoljno utiču na svoje zdravlje i zdravo izgube suvišne kilograme.

Hrono ishrana jedan je od najpopularnijih svetskih režima sa kojom se kilogrami ne vraćaju. Ovaj način ishrane predstavlja gubljenje kilograma pod nadzorom hrono eksperta, a uz laka i jednostavna pravila  dovodi do sjajnih rezultata.

Dr Alen Delabo - hrono ishrana
Dr Alen Delabo – hrono ishrana

U okviru “Dana otvorenih vrata” u prostorijama Centra za hrono ishranu i Poliklinike Oculus, u Skenderbegovoj 1,  Dr Delabo će u toku besplatnih konsultacija dati stručne savete na teme hrono ishrane i dijabetesa, povišenog krvnog pritiska, holesterola, štitaste žlezde i ishrane za decu.

Pored prilike da se edukujete o zdravoj ishrani, Dr Delabo je odabrao pravi momenat da poseti Beograd, pa će iskoristiti priliku da na svojim tribinama “Smršajte brzo i ostanite vitki” i “hrono ishrana – moda ili potreba” nas nauči i kako da izgubimo suvišne kilograme do leta. Kako simpatični gospodin Delabo tvrdi – nikad nije kasno da budete najbolja verzija sebe.

Dr Alen Delabo je direktor odseka za klinička istraživanja Evropskog Instituta za istraživanje ishrane i zdravlja IREN’S. Tokom svoje pedesetogodišnje karijere izdao je desetine knjiga i naučnih radova na temu zdrave ishrane i prevencije bolesti.

Saopštenje za medije

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.