Tvorac hrono ishrane dr Alen Delabo u Beogradu
Tvorac hrono ishrane dr Alen Delabo u Beogradu

Beograđani će tokom sledeće nedelje, od utorka 27 juna do nedelje 02 jula 2017. godine, imati priliku da lično upoznaju i razgovaraju sa tvorcem hrono ishrane dr Alenom Delaboom o tome kako da zdravom i izregulisanom ishranom povoljno utiču na svoje zdravlje i zdravo izgube suvišne kilograme.

Hrono ishrana jedan je od najpopularnijih svetskih režima sa kojom se kilogrami ne vraćaju. Ovaj način ishrane predstavlja gubljenje kilograma pod nadzorom hrono eksperta, a uz laka i jednostavna pravila  dovodi do sjajnih rezultata.

Dr Alen Delabo - hrono ishrana
Dr Alen Delabo – hrono ishrana

U okviru “Dana otvorenih vrata” u prostorijama Centra za hrono ishranu i Poliklinike Oculus, u Skenderbegovoj 1,  Dr Delabo će u toku besplatnih konsultacija dati stručne savete na teme hrono ishrane i dijabetesa, povišenog krvnog pritiska, holesterola, štitaste žlezde i ishrane za decu.

Pored prilike da se edukujete o zdravoj ishrani, Dr Delabo je odabrao pravi momenat da poseti Beograd, pa će iskoristiti priliku da na svojim tribinama “Smršajte brzo i ostanite vitki” i “hrono ishrana – moda ili potreba” nas nauči i kako da izgubimo suvišne kilograme do leta. Kako simpatični gospodin Delabo tvrdi – nikad nije kasno da budete najbolja verzija sebe.

Dr Alen Delabo je direktor odseka za klinička istraživanja Evropskog Instituta za istraživanje ishrane i zdravlja IREN’S. Tokom svoje pedesetogodišnje karijere izdao je desetine knjiga i naučnih radova na temu zdrave ishrane i prevencije bolesti.

Saopštenje za medije

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!